ΕΙΔΗ ΜΑΣΑΖ

Είδη μασάζ από άντρα σε άντρα

Το man to man μπορεί να προσφέρει ένα μοναδικό ανδρικό άγγιγμα που θα σβήσει την κούραση της ημέρας…

Είμαστε το No1 αποκλειστικό gay μασάζ στην Αθήνα, στο οποίο δεν θα βιώσεις ποτέ μια άβολη κατάσταση, όπως από άνδρες που δεν έχουν τις ίδιες επιθυμίες με σένα και δεν μπορούν να σε κατανοήσουν.

Δες πιο κάτω τα είδη μασάζ, από τα οποία μπορείς να διαλέξεις τη συνεδρία σου!

Χαλαρωτικό Μασάζ

gay χαλαρωτικό μασάζ

Με ήπιες κινήσεις, ο άντρας μασέρ θα περάσει όλο το σώμα σου, διαβάζοντας το! Με αυτό τον τρόπο πλέον, θα γνωρίζει τις ανάγκες του κορμιού σου.

Το χαλαρωτικό μασάζ θεωρείται ιδανικό  για εσένα που επιθυμείς ηρεμία χαλάρωση και ευεξία  από έμπειρους άνδρες θεραπευτές.

Κάλεσε τον θεραπευτή της επιλογής σου από το απόλυτα gay massage και ζήσε μία μοναδική εμπειρία !

Μασάζ στο τζακούζι

Μασάζ στο τζακούζι

Πρόκειται για κάτι ανεπανάληπτο !

Η διαδικασία μασάζ ξεκινάει καθώς ο άνδρας θεραπευτής γεμίζει το τζακούζι και ρίχνει άλατα και υψηλής ποιότητας αιθέρια έλαια μέσα στο νερό.

Μαζί βυθίζετε τα σώματά σας, ώστε να νιώσετε την ευεξία και την χαλάρωση του ζεστού αρωματισμένου νερού, έπειτα έρχεται το  μασάζ μέσα στο νερό και scrab σώματος.

Συνεχίζεται με body to body – nuru massage στο κρεβάτι!

Αυτή η διαδικασία είναι τελετουργία και προσφέρεται από το νο1 gay massage της Αθήνας!

Ashiatsu - barefoot massage

man to man ashiatsu massage

Το ashiatsou μασάζ γίνεται στο πάτωμα πάνω σε ένα ειδικό στρώμα yoga. Ο θεραπευτής ανεβαίνει ολόκληρος επάνω στο θεραπευόμενο και με την δύναμη της βαρύτητας ασκεί πιέσεις σε σημεία συσσωρευμένης έντασης και μυϊκών σπασμών.

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται στο μέγιστο η θεραπεία του μασάζ στο σώμα σας και όλα τα οφέλη αυτού, όπως μυϊκή χαλάρωση, αποφυγή του στρες και του άγχους.

Body to body - nuru

Body to body - nuru μασάζ

Ο τρόπος της γκέισας… από άνδρα σε άνδρα.

Μυημένοι στον κόσμο μιας γκέισας, προσφέρουμε αυτό το μοναδικό μασάζ με γνώμονα την ανδρική φροντίδα, μόνο που τώρα  γίνεται και από άνδρα σε άνδρα.

Η θεραπεία body to body – nuru από άνδρα σε άντρα δεν είναι  ένα απλό μασάζ αλλά κάτι ανεπανάληπτο σε αίσθηση! Το παραδοσιακό τελετουργικό της γκέισας, η οποία δοξάζεται για την φροντίδα που έδινε στους άνδρες.

Το μασάζ ξεκινάει και ο θεραπευτής είναι σώμα με σώμα με τον θεραπευόμενο! Ρίχνοντας αρκετό λάδι στο σώμα του θεραπευόμενου και στο δικό του, το ένα κορμί ολισθαίνει στο άλλο .

Πρόκειται για το μασάζ που ενεργοποιεί τους νευροδιαβιβαστές που ρυθμίζουν την λίμπιντο.

Όταν η διαδικασία nuru- body to body τελειώσει δεν θα μπορείς να το ξεχάσεις…

Αθλητικό μασάζ

Αθλητικό μασάζ

Αν είσαι αθλητής, επιλέγεις αθλητικό μασάζ και μέσα σε μία ώρα οι πόνοι της έντονης προπόνησης θα έχουν φύγει!

Καλύτερα από όλους θα σε καταλάβει ένας από τους άντρες μασέρ μας, ο οποίος αθλείται και τα χέρια του ξέρουν τι σημαίνει γυμναστική, αλλά και κορμιά γυμνασμένα, καταπονημένα από τα βάρη!

Στο αθλητικό μασάζ οι κινήσεις είναι έντονες και εστιάζει στους μύες. Αυτό προσφέρει μεγαλύτερη αιμάτωση και αποτρέπει την συσσώρευση γαλακτικού οξέος. Το αθλητικό μασάζ περιλαμβάνει διατάσεις, ώστε να μην ‘’πιάνονται’’ οι μύες αλλά και για να υπάρχει μυϊκή και αρθρική ευρωστία στο σώμα.

Κάλεσε τον άντρα θεραπευτή της επιλογής σου και συστήσου με το καλό αθλητικό μασάζ στην Αθήνα!

Μασάζ με ζεστό κερί

Απολαύστε ένα πλήρως χαλαρωτικό μασάζ με ζεστό κερί προσαρμόζοντας τις πιέσεις που ασκούνται στο σώμα σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το ζεστό κερί δεν περιέχει παραφίνη με αποτέλεσμα να εισχωρεί ταχύτερα στο δέρμα και το ενυδατώνει. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος κ ειδικά σε ξηρές επιδερμίδες επιφέρει μεγαλύτερα αποτελέσματα υγρασίας.

Το candle massage είναι μια μοναδική εμπειρία καθώς πρόκειται για ένα anti – stress μασάζ που φέρνει την απόλυτη ισορροπία στο κεντρικό νευρικό μας σύστημα…

Μασάζ βαθέως ιστού

deep tissue massage

Το μασάζ βαθέως ιστου ( deep tissue massage) επικεντρώνεται στην χαλάρωση των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών.

Είναι μία έντονη βαθιά μάλαξη όπου ο θεραπευτής χρησιμοποιεί τα δάχτυλα, τις γροθιές, τις παλάμες και τους αγκώνες ώστε να βρει τα σημεία που είναι η συσσωρευμένη ενταση και τα μπλοκάρισματα.

Ιδανικό σε περιπτώσεις χρόνιων πόνων των μυών ,σε δύσκολα σημεία όπως η πλάτη, η μέση και ο αυχένας.

Man to Man massage

Τάντρα μασάζ

Το Man to Man massage , δημιουργήθηκε για τους λάτρεις των ιδιαίτερων μασάζ.

Γίνεται με ειδικό χειροποίητο ζεστό jelly , το οποίο παράγεται από εμάς.

Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και η υφή του είναι κάτι ξεχωριστό …

Man to Man massage για να φτάσετε στην μέγιστη χαλάρωση!

Μασάζ με λάδι κάνναβης

μασάζ με λάδι κάνναβης

Το μασάζ με cbd χάρη στα ενεργά συστατικά του, προσφέρει ανακούφιση από την ένταση και τους χρόνιους πόνους καθώς εισχωρεί και απορροφάται εύκολα, με αποτέλεσμα να δρα εν τω βάθει στους μύες και τις αρθρώσεις. Έτσι αφού χαλαρώσει τις πονεμένες μυϊκές ομάδες, φέρνει το αίσθημα ευεξίας και τόνωσης στο σώμα του θεραπευόμενου.

Πέρα από τις θεραπευτικές του ιδιότητες, προσφέρει άμεση ενυδάτωση στο δέρμα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

4 χέρια χαλαρωτικό, αθλητικό, βαθέως ιστού

Πρέπει να το δοκιμάσεις για να καταλάβεις…

Το μασάζ με 4 χέρια είναι μια ενεργειακή και χαλαρωτική τεχνική μασάζ που γίνεται από ζευγάρι θεραπευτών (4 χέρια ταυτόχρονα), που εφαρμόζουν συντονισμένες και ρυθμικές κινήσεις μάλαξης.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας θα εφαρμόσουμε τεχνικές από χαλαρωτικό μασάζ, αθλητικό μασάζ, αλλά και μασάζ βαθέως ιστού.

Είμαστε σίγουροι ότι επιλέγοντάς το θα νιώστε μια πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία μασάζ…

4 χέρια body to body

Ο τρόπος της γκέισας… από άνδρα σε άνδρα….. με 4 χέρια

Το μασάζ με 4 χέρια είναι μια ενεργειακή και χαλαρωτική τεχνική μασάζ που γίνεται από ζευγάρι θεραπευτών (4 χέρια ταυτόχρονα), που εφαρμόζουν συντονισμένες και ρυθμικές κινήσεις μάλαξης.

Μυημένοι στον κόσμο μιας γκέισας, προσφέρουμε αυτό το μοναδικό μασάζ με γνώμονα την ανδρική φροντίδα, μόνο που τώρα γίνεται από άνδρες σε άνδρα.

Πρόκειται για το μασάζ που ενεργοποιεί τους νευροδιαβιβαστές που ρυθμίζουν την λίμπιντο.

Luxury massage

Χαλάρωσε και απόλαυσε!

Ημέρα για σπα? Κλείσε το ραντεβού σου και επέλεξε να κάνεις luxury massage!

Η συνεδρία ξεκινάει με απολέπιση σώματος από πλούσια σε ευεργετικά συστατικά και έλαια scrub, μετατρέποντας το ξηρό και άγριο δέρμα σε βελούδινο. Συνεχίζουμε με ειδική μάσκα προσώπου ανάλογα τις ανάγκες της επιδερμίδας, ώστε να δώσουμε έναν τόνο υγείας και νεότητας στο δέρμα που διψάει για περιποίηση.

Τέλος, αφήνουμε την νωπή – ζεστή και αρωματισμένη πετσέτα στο σώμα, ώστε να χαλαρώσουν οι μύες απ’ τη ζέστη που διαχέεται στο σώμα μέσω αυτής και στην συνέχεια ξεκινάει η κορύφωση της συνεδρίας με το απόλυτο μασάζ με ζεστό λάδι.

Χαλάρωσε και απόλαυσε!